Zwerver 
Vagrant
EN (a person) without a home, and therefore typically living on the streets.NL iem. die geen vast verblijf heeft; = landloper


De Correspondent 
Maar liefst 31.000 mensen zwerven nu op straat, zo berichtte het Centraal Bureau voor de Statistiek gisteren. Dat is 74 procent meer dan in 2009. Vorig jaar schreef ik in dit artikel dat er een eenvoudige oplossing bestaat voor de daklozenproblematiek: investeren. Sterker nog, wie investeert in daklozen verdient zijn geld dubbel terug.


Follow The Money

Een onderdrukte wifi-zwerver. De kritiek zwol aan en plotseling moest BBH zich verdedigen. De discussie ging ineens over de technologische kloof tussen arm en rijk, uitbuiting en onderdrukking. Waarvan BBH als marketeer het symbool was. Hoe een marketing idee zichzelf opblies.


NRC 

Volleyballer Ron Zwerver zal na de Olympische Spelen van Barcelona in de enerverende Italiaanse competitie uitkomen. De 24-jarige Amsterdammer staat in de belangstelling van alle clubs uit de...


Volkskrant

Ik dacht: een zwerver, dronken. Nadat de man een paar keer vergeefs geprobeerd had overeind te komen, begon hij aan een heroïsche, minutenlange kruippartij in de richting van een lantaarnpaal, pal voor mijn neus – daar wilde hij zich kennelijk aan omhoog trekken.


Telegraaf

Een zwerver is zaterdagochtend aan de dood ontsnapt, toen de hulpdiensten hem tegenkwamen in een bunker waar een pallet in de brand stond. Voorbijgangers zagen…


Trouw

Als Zwerver weggaat, komt hij nooit meer terug. AMSTERDAM - “Weet je het zeker?” Die vraag moet Ron Zwerver de afgelopen dagen tot in den treure hebben gehoord.


Parool

Plus Joop Hamersma (1949-2018) was dakloos, maar nooit zwerver. Joop Hamersma sliep nog liever buiten, dan in een instelling. Hamersma overleed op 68-jarige leeftijd als gevolg van complicaties na...


AD

De Zwerver verslaat SV Meerkerk na zenuwslopende strafschoppenserie en is nu tweedeklasser. Na een zenuwslopende strafschoppenserie is De Zwerver vanmiddag gepromoveerd naar…


NOS

Of iemand in je omgeving. Die kans is veel groter dan je misschien denkt, zegt het Leger des Heils.


NU

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Hallo! Je browser is verouderd. Daarom werken bepaalde elementen van NU.nl mogelijk niet goed.


Regio15

Mishandeling zwerver en overval in Opsporing Verzocht Gegevens Datum: maandag 24 oktober 2011 19:23 Den Haag - Dinsdagavond 25 oktober vraagt Politie Haaglanden in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor twee zaken uit de Haaglandse regio.


Omroepwest

Een zwerver heeft flinke stennis geschopt in de Delftse binnenstad. De dronken man zat zondagmiddag op het terras aan de Brabantse Turfmarkt.


FD 

In een oververhitte kunstmarkt begin jaren tachtig veranderde de Amerikaan Jean-Michel Basquiat in één jaar van zwerver in een snel geld verdienende kunstenaar. Dat liep niet goed af.


Source: AD

Source: De Correspondent

Source: NOS
Mark