Verhuurder 
Renter
EN someone who pays money to live in a house or apartment that someone else owns


NL Iemand die geld betaalt om in een huis of appartement te leven dat tot iemand anders toebehoort


De Correspondent
Bij verhuurder Amsterdam Boat Events is het niet veel anders: ‘We accepteren bitcoinbetalingen omdat het lekker innovatief is, maar er wordt eigenlijk nooit gebruik van gemaakt.’ Toch accepteren steeds meer winkels, on- en offline, bitcoin als betaalmiddel.


Follow The Money 

De verhuurder weet precíes wat die aanpassing inhoudt. Hij kan de huur namelijk in één klap opkrikken tot markthuur. In jargon heet dat eufemistisch een redelijk voorstel doen. Zeker in een periode met een toenemende vraag en een beperkt aanbod, en dus oplopende prijzen, kan hij zo goede zaken doen.


NRC

24/03/2020 · Winkeliers die hun pand huren, zouden van hun verhuurder voor de komende maand huuruitstel moeten krijgen. Brancheorganisaties van verhuurders, vastgoedbeleggers en retailers werden het dinsdag...


Volkskrant

Van slechtste tot beste verhuurder van Nederland. Vastgoedondernemer Henk Stienstra, vaak omschreven als ‘de rijkste Limburger’ overleed woensdag op 78-jarige leeftijd. De op een na grootste particuliere woningbezitter van het land werd zowel tot slechtste als beste verhuurder van Nederland verkozen.


Telegraaf 

Bericht. Als er bij een Airbnb-verhuurder een reservering was gemaakt op of voor 14 maart, met een aankomstdatum tussen 14 maart en 31 mei 2020, krijgen zij 25% van dit bedrag toch uitbetaald.


Trouw

Airbnb laat onterecht zowel huurder als verhuurder bemiddelingskosten betalen. Daarmee dient het bedrijf twee heren en dat mag niet volgens de Nederlandse wet,…


Parool 

Afspraken tussen verhuurder en huurder. Ook diverse particuliere verhuurders, zoals die van Annemarie Postma, zijn bereid om afspraken te maken met huurders die krap zitten.


AD

8/05/2020 · Woonbond: Lang niet alle verhuurders matigen huurprijzen, ondanks coronacrisis. Ondanks de coronacrisis gaat bij veel mensen per 1 juli de huur omhoog. 


NOS

We hebben onze verhuurder aangeboden om een deel van de huur te betalen om er samen doorheen te komen.” Ici Paris XL zegt om een andere reden van huurbetaling af te zien.


NU

Verhuurapp Airbnb gaat verhuurders die niet geregistreerd staan bij de gemeente waarin zij wonen, weren van het platform, vertelt medeoprichter Nathan Blecharczyk vrijdag in gesprek met NRC.


Regio15

De verhuurder rook in de woning een henneplucht en waarschuwde meteen de politie. In de woning ontdekten agenten inderdaad een in werking zijnde, kleine hennepkwekerij. Uit onderzoek bleek dat de gewonde vrouw vermoedelijk tijdens de ontdekking van de kwekerij via het balkon aan de achterzijde van de woning is gevallen.


Omroepwest 

Huurders van het bedrijfsverzamelpand in Rijswijk waar gisteren door politie en justitie een inval werd gedaan bij het Ahwazi-televisiestation, willen dat de Iraniërs vertrekken. Dat laten ze... 


FD

Een Haagse verhuurder heeft het faillissement van winkelketen Hunkemöller aangevraagd bij de rechtbank in Amsterdam.Source: AD 

Source: De Correspondent

Source: NOS

Source: Omroep West

Source: Het Parool

Source: De Telegraaf

Source: Trouw

Mark