Toekomstbestendig wonen 
Future-proof living
EN  This sustainable-living concept creates neighborhoods and districts that are future-proof.

NL Met dit duurzame woonconcept ontstaan er buurten en wijken die zijn voorbereid op de toekomst... Ook kunnen deze woningen eenvoudig aanpast worden aan persoonlijk veranderende woon- en leefomstandigheden, waardoor langer thuis wonen mogelijk wordt gemaakt.


De Correspondent
Dus wonen ze allemaal in dezelfde woonsilo’s: why not. De bevolkingsdichtheid kan daardoor honderd maal hoger zijn dan hier en toch blijft er natuur over om naartoe te kunnen reizen, met een Hyperloop-achtig Afgelopen weekend werd er een eerste test gedaan met de echte Hyperloop, een project van Elon Musk.

Follow The Money

Voorstel voor een samenhangend en toekomstbestendig model van dienstverlening binnen het kader van de WMO versie 13 februari 2012 2 grootste kostenpost in het Wmo-budget en met de aankomende bezuinigingen op dit budget is haast geboden om budgetoverschrijdingen te… 

NRC

Het is slechts een van de maatregelen die het stel heeft genomen om van hun jarenzestigwoning een comfortabel en toekomstbestendig huis te... Het doel van het stel is om energieneutraal te wonen.

Volkskrant

Een toekomstbestendige oplossing voor het arbeidsmigrantenprobleem. Midden in het grote niets is een dorp gebouwd. Zonder naam, daarom noemen ze het “Polendorp” of, correcter, want er wonen ook een paar Litouwers, “Arbeidsmigrantenpark”.

Telegraaf

Vastgoedfonds WONED richt zich op de vrije sector huurmarkt in Nederland. De focus ligt op duurzame, kwalitatief hoogwaardige woningen in de middelgrote steden. Het is…

TrouwSource: De Volkskrant

Source: Trouw

Source: De Telegraaf

Source: Het Parool

Source: De Correspondent
Mark