Krappe woonmarkt 
Housing shortage
EN housing scarcity. A market with a lot of demand and little supply, an overstrained market.NL een markt met veel vraag en weinig aanbod, een overspannen markt.


NRC

Ooit was het Amsterdamse KNSM-eiland de plek waar de schepen van de Koninklijke Nederlandse Stoomvaart Maatschappij uitvoeren naar Nederlands-Indië…

Volkskrant

Grote gezinnen wonen te krap in Amsterdam... realiseert de gemeente 4.800 extra woonplekken voor jongeren en krijgen gezinnen voorlichting over mogelijkheden op de woonmarkt buiten hun eigen buurt. Amsterdam wil al jaren wat doen aan de huisvesting voor grotere gezinnen.

Trouw 

Maar de problemen op de sociale woonmarkt zijn verre van voorbij,... Grote steden als Utrecht en Amsterdam hebben al een zeer krappe woningmarkt, daar liepen ze echt hard achter.

AD

Alle seinen staan op rood voor de woningmarkt. Het gemiddelde huis in Nederland was nog nooit zo duur als nu: 292.000 euro. Dat is een stijging van dik 10 procent ten opzichte van vorig jaar.


NU

Het laatste Woningmarkt nieuws het eerst op NU.nl. Rabobank: “Gemiddeld huis volgend jaar 25.000 euro duurder dan in 2019” woensdag 19 februari om 09:41 - Geld

Source: AD

Source: TrouwMark