Huursector
Renting sector
EN all the houses within the market that are being rented. There are different sorts of renting sectors, like the social housing sector or the private renting sector.

NL  Alle huizen die binnen dezelfde vorm van verhuur vallen. 


De Correspondent
Steeds meer sociale huurwoningen in Nederland worden verkocht aan grote buitenlandse investeerders. Zo groeit de kloof tussen rijk en arm in de steden en wordt duur wonen de norm, betogen gastcorrespondent Abel Heijkamp en ik in deel 1 van dit tweeluik over de woningmarkt.


Follow The Money 

huursector Artikelen 4. 2016. 29 augustus 2016 11:00 · 6 MIN. Blok grijpt niet in bij de snel stijgende huren in het middensegment . 106. Peter Hendriks. Peter Hendriks. Een veel gehoorde verzuchting is dat de grenzen tussen links en rechts zijn vervaagd...


Volkskrant

De tweede discussie in de huursector gaat over het reguleren van de vrije huurprijzen. Alle huurwoningen boven de 720 euro zitten nu in de vrije sector. Voor veel verhuurders geldt: hoe groter het tekort, hoe hoger de huur. De regering denkt aan…

Trouw

De vraag naar sociale huurwoningen is veel groter dan het aanbod. Maar de nieuwe maatregelen die minister Ollongren voorstelt, transformeren de sociale huursector tot een laatste redmiddel voor...


Parool

De nieuwe vorm van fraude toont aan hoe aantrekkelijk het is de sociale huursector te misbruiken. Ton Damen 11 maart 2019, 10:27. Het virus woonfraude is nog altijd aan de winnende hand.


AD

Het gros van de Nederlanders wil dat de overheid stevig ingrijpt op de woningmarkt. Driekwart van de huishoudens is voor bevriezing van de huren in de vrije huursector voor de komende vijf jaar.


NOS

Dus dan gaat het minstens om bijna een half miljoen mensen die straks wel terecht kunnen bij de sociale huursector. Maar het is niet zo dat al die mensen ook echt een sociale huurwoning willen.


NU 

Kabinet neemt huursector op de schop 11 april 2014 13:31 11-04-14 13:31 Laatste update: 11 april 2014 17:19 Update: 11-04-14 17:19 Delen via Whatsapp Delen via… 


Omroepwest

Met name wie meer dan 40.000 euro verdient - en daardoor niet terechtkan bij de sociale huursector - en voor wie het kopen van een huis geen optie is, bijvoorbeeld starters.


FD

Het verhaal is overbekend. De huizenprijzen dalen en de woningmarkt ontbeert doorstroming. Verkopers en kopers houden elkaar in de houdgreep en de vooruitzichten zijn ongewis. Maar geldt dit ook voor de huursector?


Source: AD

Source: De Correspondent

Source: NRC

Source: Omroep West

Source: VolkskrantMark