De woonbond
The Housing association EN Housing association /ˈhaʊ.zɪŋ əˌsoʊ.si.eɪ.ʃən/
The Associations is a group of tenants, with the main objective of improving the position of tenants.

NL 
De Woonbond is de landelijke vereniging van huurders, met als belangrijkste doelstelling het verbeteren van de positie van huurders. Anno 2018 zijn er ruim 1,6 miljoen huishoudens aangesloten bij de Woonbond. Hiermee vertegenwoordigt de bond meer dan de helft van alle huurders in Nederland.


De Correspondent
Of je nou geen vlees meer eet, een zonnepaneel op je dak zet of spijbelt voor het klimaat, je zult mensen tegen je horen zeggen dat het geen zin heeft. Dat is niet waar. Alle acties samen zorgen voor iets groots en machtigs. Mede daarom loop ik deze…


Follow The Money

Minister van Wonen Stef Blok heeft de voorstellen van de Aedes en de Woonbond voor gematigde huurstijgingen in zijn begroting opgenomen. Maar betekent dit dat op termijn ook de verhuurdersheffing wordt afgeschaft? Als die heffing gehandhaafd blijft, zijn die gematigde huurstijgingen namelijk moeilijk haalbaar.


NRC

De Woonbond heeft aangekondigd eerst de uitspraak te willen bestuderen, voor hij eventueel in beroep gaat. Aedes laat in een verklaring weten dat woningcorporaties altijd…


Volkskrant

Woonbond helpt huurder met terughalen geld. Economie Discussie scheefwonen laait op na nieuw rapport. Nieuws & Achter­grond “Aanpak scheefwoners komt niet van de grond” Economie Huurders mogen bemiddelingskosten terugeisen bij makelaar…


Telegraaf

De Woonbond, de FNV en diverse organisaties die zich inzetten voor armen, roepen op om voorlopig af te zien van huisuitzettingen bij mensen met schulden.


Trouw

Woonbond eist voor huurders 365 miljoen terug. voorpagi­na Scheefhuurders zitten nu vaak in een te dure woning. voorpagi­na Het regeerakkoord beloofde en de stille hervormer leverde.


Parool 

Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool.


AD

De Woonbond denkt dat zo’n 13 procent van de sociale huurders in aanmerking komt voor huurbevriezing (waarbij de huur dit jaar niet zal stijgen) dan wel verlaging.


NOS

Ongeveer 300.000 huurders komen in aanmerking voor lagere huur of huurbevriezing, stelt de Woonbond. De bond begon vandaag met een online check voor huurders die te veel betalen.


NU 

De Woonbond dreigt naar de rechter te stappen, omdat de Belastingdienst volgens de wet geen inkomensgegevens mocht delen voor de inkomensafhankelijke huurverhoging.


Omroepwest

De Woonbond begeleidt zo’n 500 mensen die bemiddelingskosten willen terugvorderen van verhuurmakelaars. De vereniging van huurders zegt dat inmiddels twintig…

FD

Belangenvereniging van huurders roept Kamer op huurstijgingen te matigen. Registreer nu en lees: Woonbond waarschuwt voor ‘opnieuw een forse huurverhoging’Source: AD


Source: De CorrespondentSource: Telegraaf


Source: De VolkskrantMark