Daklozenloket 
CCPEN client coordination pointa personNL Daklozenloket (voorheen Centraal Coördinatiepunt, CCP) geeft informatie en advies aan mensen die dakloos zijn en aan familie, bekenden en professionals. U kunt bij het daklozenloket terecht voor:
(woon)voorzieningen voor daklozen, nachtopvang voor daklozen, medische basiszorg voor daklozen en bijstandsuitkering voor daklozen.


NRC

Daklozenopvang: Ben uit Olst kwam na het faillissement van zijn cafetaria op straat te staan. Toen verdween hij jaren van de radar. “We vonden ’m uiteindelijk bij het veerpontje aan de IJssel...


Volkskrant

‘Ik kwam wel langs bij het daklozenloket, maar daar wisten ze ook niet zo goed wat ze met mij aanmoesten. Heel wat schuldhulpconsulenten hebben mij vergeefs geprobeerd te helpen. Pas toen ik bij het Jongeren Perspectief Fonds terechtkwam is mijn situatie gaan veranderen.


AD

Dordtse raad denkt aan taskforce en daklozenloket om overlast rond Leger des Heils terug te dringen. Als het aan de Dordtse gemeenteraad ligt, wordt eindelijk werk gemaakt van het terugdringen van...


NOS

Maar de rest is dus wél in Nederland. Zij zijn door hun ouders uit huis gezet, slapen ergens anders om de deurwaarder te ontlopen of zijn dak- en thuisloos en niet ingeschreven bij een daklozenloket.


Omroepwest

Den Haag wil met de buurgemeenten en het Rijk afspraken maken over de opvang van daklozen. Nu is de stad als “centrumgemeente” verantwoordelijk…


FD 

Kan een stadswandeling met een dakloze zijn problemen helpen oplossen? Maatschappelijke organisaties in Den Haag brengen bedrijfsleven en politiek in contact met ervaringsdeskundigen, in de hoop geld en ideeën te oogsten voor de aanpak van armoede.

Source: AD

Source: Omroep West


Mark